Tarifak eta Erreserbak

Denboraldien arabera lan egiten dugu. Kontsultatu gure prezioak:

Gela Behe-denboraldia Bitarteko-denboraldia Goi-denboraldia
Pertsona bakarra 48€/gaua 55€/gaua 58€/gaua
Bikoitza 60€/gaua 65€/gaua 75€/gaua
Apartamendua
(6 pertsonarate)
Behe-denboraldia Bitarteko-denboraldia Goi-denboraldia
4 pertsonako pax 115€/gaua 125€/gaua 135€/gaua
5 pertsonako pax 140€/gaua 150€/gaua 160€/gaua
6 pertsonako pax 165€/gaua 175€/gaua 185€/gaua

Eskaintzak

Galde eiguzu eskaintza bereziengatik gure telefonoan: 607 482 700 edo e-mailean reservas@arrizurieta.es. BETI erantzuteko prest.

Gela Behe-denboraldia Goi-denboraldia
Bakarra (2 egun edo gehiago egiteagatik.) 45€/gaua 58€/gaua
Bikoitza (3 egun edo gehiago egiteagatik ekainean edo 6 egun edo gehiago egiteagatik abuztuan.) 58€/gaua 70€/gaua

* Goi-denboraldia: Gabonak, Aste Santua, Uda (01/07 al 15/09), Konstituzioa Zubia. Bitarteko denboraldia: Aste Santuko aurreko eta atzeko egunak, ekaina, iraila (16/09-30/09) eta sasoi bereziak. Behe-denboraldia: Urteko gainerakoetan.

Gosariak

Produktu gehienak jatorri ekologikoa dute edo inguruko ekoizleenak dira.

Arrizurieta 6€/pertsona Gazia 9€/pertsona
Kafe-esnea edo Kakaoa edo infusioa + erreteko ogia, mantekilla ta mermeladea + naranja zukua. Kafe-esnea edo Kakaoa edo infusioa + erreteko ogia, oliva olia, tomate eta gazta gehi zenbait enbutidoa (jamoia, txorizoa, fruta, saltxitxoia, haien artean aldatuz,…) + naranja zukua.

Sukalde erabilera

Sukaldea erabiltzeko aukera zabaltzen du bertan dauden tresna elektrikoak erabiltzea hain zuzen (sua, laba, extraktora, plater garbigailua, kafetera, tostadora, microondas-a, hotzgailua) eta beste gehigarriak (bajilla, Kubertería, e.a.). Prezioa, erabiltzaile kopuruaren arabera.

Beste zerbitzu batzuk

• Ohe gehigarria: Behe-denboraldian 20€ / Goi-denboraldian: 25€

• Kuma 24 hilabetera arte: Dohainik.

• Garbigailua / Lehorgailua: 8€ pisuaren arabera.

Espacio si humo
Punto Lila
Generador de Códigos QR Codes

Este sitio web utiliza cookies para que tengas la mejor experiencia de usuario. Si continúas navegando consideramos que aceptas el uso de cookies.

ACEPTARSABER MÁS